Barevný podzim

Přeji hezký den, tak se zase po týdnu ozývám. ♥  Dnes to bude takový typický článek pro toto období. Máme podzim a nouzový stav, takže na řadu přicházejí hlavně procházky a pohoda doma.

Já osobně jsem měla podzim vždycky ráda, líbí se mi ty barevné listy a sychravé počasí. Teda to počasí je takové sporné, když jsem venku, líbí se mi sluníčko, když jsem doma, baví mě koukat z tepla bytu na déšť za okny. Jediný, co mě štve, že nemám doma žádnou výzdobu.. Nějak jsem to prošvihla.. Tak jsem alespoň na jedné z procházek natrhala něco přírodního.. Jako joo, mohla bych něco vyrobit, ale na to nejsem dostatečně zručná. :D No nevadí, za chvíli tu máme zimu, Vánoce, a to nějakou výzdobu mám z minulého roku. :D
A ještě jedna věc.. jak to máte se změnou času? Mně tenhle čas dost vyhovuje, jak spíme jakoby o hodinu déle, tak se mi lépe vstává, protože ráno už svítá. Vím, že vám asi vadí, že je večer brzy tma.. chápu, máme pocit, že v šest hodin už je čas jít spát. Ale zase na druhou stranu, venku stejně není co dělat a doma už se nějak zabavíme.. Nebo jak to máte vy? :)


Stihly jsme i hezký západ slunce. ♥




Byla jsem se ségrou a kamarádkou. :)


A mojí Miou. :D





Tato procházka byla jen se ségrou, neplánovaná, jela jsem rovnou z práce, tak proto to oblečení a kabelka. :D Každopádně, chtěly jsme udělat nějakou hezkou podzimní fotku, ale mobil jako kdyby špatně zabíral barvy. Všude žluto, ale v mobilu listy vypadaly zelený. Nechápu. :D Tohle je asi jediný strom, který vypadá žlutý. Ale u něj se mi zase žádné fotky nepovedly. :D


Nakonec nejhezčí to bylo tady. Ale stejně na fotce ty krásné barvy nevyniknou tak, jako jsou ve skutečnosti. ♥



A dnešní skvělá snídaně.. celozrnný toust ve vajíčku, tvaroh s proteinem, banán, jablíčka a skořice. ♥


Komentáře

  1. Máme úplně stejný nadpis článku :D
    Změna času mi nějak moc nevadí, ráda si pospím :D
    Přesně jak říkáš, v reálu jsou mi barvy vždycky hezčí, ale i tak moc hezké fotky :) čiší z nich pohoda a klid, což je v téhle době potřeba
    Leník

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky, přesně takové si během tohoto období moc ráda prohlížím! :) Procházky a čtení knížek je v této době nutností a snad se ještě dočkáme kloudného počasí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ta kytička se šípky je nádherná!!! Krásný den přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou jsou ty fotky moc krásné. Sluší vám to! Podzim prostě miluji! :-) A nam nam, jablíčko se skořicí, zrovna jsem na něj dostala šílenou chuť :-)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné podzimně barevné fotky! :) snídaně vypadá úžasně, změnu času nijak zvlášť nevnímám, jako kdyby žádná nebyla - pořád funguji nastejno:)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem upřímně pro zrušení změny času, hrozně mě to mate :D Ale jinak jsem taky ráda, že je teď ráno dříve světlo, přece jenom do světla se lépe vstává :) Podzimní procházky miluju. Moc se vám holky fotky povedly ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. They are full of peace and quiet, which is needed at this time :D

    prosphair fashion styled wigs

    OdpovědětVymazat
  8. Já osobně se změnou času nemám problém. Ten letní mám daleko radši a jsem ráda, že je venku déle světlo. Když se přechází na zimní, tak mě to sice úplně netěší, ale aspoň nestávám do úplné tmy... :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za přečtení a komentáře. ♡